SORSAKOSKI

Löydä meidät Sorsakoskella

Sorsakosken kyläyhdistys ry on toimittanut nämä kuvalliset historiasivut. Yhdistyksemme toimii kaikkien kyläläisten parhaaksi. Toivotamme myös uudet asukkaat ja matkustavaiset tervetulleiksi kyläämme. Kuka vain voi tulla mukaan toimintaamme.

Seurala  -  kokoontumistila

Seurala on Sorsakosken kyläyhdistyksen omistama kokoontumistila. Se sijaitsee keskellä kylää. Seuralassa on sali, näyttämö, keittiö, aulakahvio ja wc-tilat. Tiloja käytetään yhdistyksen tilaisuuksiin, kokouksiin, kansalaisopiston tunteihin, jumppaan, juhliin, konsertteihin, yms. Tilat ovat vuokrattavissa ulkopuolisille tilaisuuksien pitämistä varten. Lähellä on runsaasti paikoitustilaa; ns. Fiskarsin paikoitusalue.


Sorsakoskentie 12, 79130 Sorsakoski
sorsakoski.seura@gmail.com
044 230 3582


Yhdistyksen kotisivut

Tässä on linkki  Sorsakosken kyläyhdistyksen kotisivuille , sorsakoski. fi


Facebookista löydät kolme sivustoa

Sorsakoskesta on Facebookissa myös sivusto, jonka nimi on Sorsakoski ennen ja nyt  (linkki tuo edellä alleviivattu). Se tarjoaa tilaisuuden katsella sellaisia vanhoja valokuvia, jotka eivät ole tähän sivustoon mahtuneet.

Lisäksi on Facebook-sivusto aiheesta Sorsavesi muistoissamme (linki tuo edellä alleviivattu).

Olemme yhdistyksenä myös Facebookissa: linkki Facebookin Sorsakosken kyläyhdistys -sivulle.

Netissä on E-Museo (Suomen Kotiseutuliitto), jonka kautta pääsee tutustumaan Leppävirtaan ja myös Sorsakosken tehtaan historiaan muutamien kuvien kautta. Linkki on tämä.


Yhdistyksemme uusin kirja on "Leppävirran karjalaisten evakkotie" (2023). Sen on toimittanut Eija Karhiola. Myymme kirjaa hintaan 30 € kyläyhdistyksemme toiminnan hyväksi. 

Kirja on saanut arvokasta tukea Pohjois-Savon kotiseutuyhdistysten liitolta. Suuret kiitokset siihen suuntaan!

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita